Skip to content

“BLOK” škola plesa u O.Š. “Nikola Tesla”

Ove jeseni, ekipa iz Plesnog kluba BLOK, donosi mnoštvo novosti i zanimljivih sadržaja. Septembarski upis je uveliko u toku, a jedna od sjajnih vijesti je i otvaranje škole plesa u O.Š. “Nikola Tesla” u Banjaluci.

Naime, tokom promocije vannastavnih aktivnosti ove škole, predstavljeni su i programi koje će mališani iz ove škole moći pohađati u budućnosti.

Već od oktobra, polaznici ove škole plesa, moći će uživati u latinoameričkim i standardnim plesovima, hip hop – u i modernom baletu, a prijaviti se mogu učenici od 1. do 9. razreda.

O.Š. “Nikola Tesla” je prva privatna osnovna škola u Republici Srpskoj, a svojim radom i djelovanjem, iz godine u godinu okuplja sve veći broj učenika, kojima je dostupna nova dimenzija obrazovanja.

“Radujemo se saradnji sa ovom školom i sa nestrpljenjem očekujemo nove talente, novu energiju i sigurni smo da će djeci ovo biti zabavna i zdrava aktivnost.” – izjavila je Jelena Stojaković, predsjednica Plesnog kluba BLOK.

Ona je dodala da upis traje do kraja septembra i pozvala sve učenike O.Š.” Nikola Tesla “, da se oprobaju u različitim plesnim stilovima i uživaju u magiji plesa.