Skip to content

Program za mršavljenje

Program za mršavljenje BLOK Banja Luka

Program za mršavljenje namijenjen je svima koji žele radikalnu transformaciju i spremni su na to da se posvete svom zdravlju, ishrani i redovnom treningu.

Često je izazovno pronaći pravu ravnotežu između vježbanja i prehrane i održati motivaciju za vježbanjem kroz dovoljno dug vremenski period potreban da rezultatu budu vidljivi. Ovaj program je možda pravo rješenje za vas.

Program za mršavljenje obezbijediće vam:

  • bolju kondiciju i više energije za svaki dan
  • značajan gubitak kalorija
  • redovan i miran san i sveopšte bolje raspoloženje
  • snagu, ljepšu definiciju mišića i držanje tijela
  • balans i lakoću pokreta
  • gipkost i elastičnost svih grupa mišića
  • veće samopouzdanje i svijest o ljubavi prema sebi
  • edukaciju o plesu, fitnesu i zdravom načinu života
  • mogućnost putovanja, javnih nastupa i plesnih takmičenja

Više o Programu za mršavljenje

Naš program za mršavljenje baziran je na plesu i plesnom fitnesu i odlična je opcija za one koji žele da izgube višak kilograma na zabavan i dinamičan način.

Ovaj program kombinuje elemente kardio treninga sa plesom i plesnom koreografijom, čime se postiže optimalno sagorijevanje kalorija i poboljšava se koordinacija i ravnoteža.

Obuhvatili smo različite plesne stilove, poput latino plesova, džeza, urbanih plesova i drugih popularnih plesnih stilova. Ovi stilovi se koriste kako bi se napravila dinamična i zabavna plesna koreografija, koja će pomoći u sagorijevanju kalorija i poboljšanju opšte kondicije.

Osim toga, ovaj program može da uključuje i elemente vježbi snage, kako bi se pojačala mišićna masa i povećala efikasnost gubitka kalorija.

Vježbe snage mogu biti uključene u plesnu koreografiju ili mogu biti izvođene kao odvojeni dio treninga.

Jedna od prednosti ovog programa je da je pristupačan i lako dostupan svima, bez obzira na nivo kondicije i plesnog iskustva. Ovaj program može biti sjajan izbor za one koji ne vole tradicionalne forme vježbanja ili imaju problema sa motivacijom da održe redovan trening.

Kao i kod bilo kojeg programa za mršavljenje, važno je kombinovati ovaj program sa zdravom i uravnoteženom ishranom, kako bi se postigao optimalan rezultat. Takođe, važno je da se pridržavate redovnog rasporeda vježbanja, kako bi se postigli trajni rezultati.