Skip to content

Dance Intense

dance intense BLOK

Ako je vježbanje tvoja strast ili želiš da ti trening postane način života, Dance Intense je kao stvoren za tebe. 

Intenzivni program plesnog fitnesa, treninzi 6x sedmično, različiti stilovi i forme, selekcija najboljih vježbi za sve grupe mišića i tempo prilagođen svakom polazniku, vode te u svijet aktivnog, zanimljivog i uzbudljivog života, u kojem dobre navike ne želiš mijenjati.

Savršen balans ljubavi prema sebi, brige o zdravlju, ali i strasti prema magiji pokreta i aktivnom načinu života, dolaze u programu koji ćeš obožavati u svako doba godine. 

Naš trenerski tim ti je podrška na putu do lične pobjede, ali i za sve na čemu želiš posebno da radiš, bilo da je to plesna tehnika, oslobađanje, jačanje mišića, bolja kondicija, gubitak tjelesne mase, javni nastup itd. 

Dizajnirajmo zajedno na zabavan i učinkovit način tvoj put do cilja.

Oprema za trening: udobna sportska odjeća i obuća, peškirić, flašica vode

Treneri plesnog kluba BLOK

Više o programu Dance Intense

Dance Intense program, kreirao je trenerski tim Plesnog kluba BLOK, sa idejom da vježbačima ponudi jedinstvenu priliku da se oprobaju u različitim plesnim stilovima, kako bi upoznali što više plesnih kultura, koraka, ali i sebe kroz ples.

Latinoamerički i standardni plesovi, društveni plesovi, moderni balet, hip hop, jazz funk, street funk, trbušni ples, ali i mnogi drugi stilovi, samo su dio ovog jedinstvenog programa, osmišljenog da probudi i oživi cijelo plesno biće.

Koncept intenzivnih treninga, 6x sedmično, istovremeno otvara vrata pasioniranim vježbačima, ali i svima onima koji žele da im trening postane način življenja, a sve to sa novim pristupom, uzbudljivim ritmovima, različitim senzibilitetima muzike i pokreta, stvaraju jedinstveno putovanje kroz lični rast i razvoj.

Dance Intense pruža mogućnost kasnijeg usmjerenja na program koji je polazniku najpribližniji i u kojem može da ostvari svoj puni potencijal, jer mu otkriva figure i pokrete najrazličitijih plesova, što vježbaču olakšava selekciju na putu do cilja.