Skip to content

Dance Relax

Dance relax program za žene 50+ godina starosti

U današnjem svijetu, gdje su životni ritmovi ubrzaniji nego ikada prije, briga o vlastitom tijelu i umu postaje sve važnija. Ples, kao drevna umjetnost i oblik izražavanja, uvijek je imao moć da poveže ljude sa svojim tijelima i emocijama.

Naš klub je prepoznao ovu potrebu za holističkim pristupom zdravlju i blagostanju, te sa ponosom predstavlja svoj najnoviji program – DANCE RELAX.

Ovaj revolucionarni program nije samo plesna rekreacija, već i prava senzualna avantura, kreirana posebno za dame iznad 50 godina. Dok mnogi vjeruju da su godine granica za nove početke, DANCE RELAX pruža dokaz da je život pun mogućnosti i da nikada nije kasno za otkrivanje novih strasti.

DAME 50+, ovaj program je vaša prilika da se ponovno povežete sa svojim tijelima i osjetite radost kretanja.

Zene plesu u sali

Više o programu Dance Relax

Selekcija najljepših plesnih koraka, nije samo estetski privlačna, već i prilagođena potrebama tijela u zrelijim godinama. Kroz ove korake, ples ples postaje mnogo više od treninga – izraz vašeg unutrašnjeg stanja i energije. Senzualne vježbe za cijelo tijelo dodaju dubinu ovom programu. One nisu samo fizičke vježbe, već i prilika da se prodre duboko u sebe, da se osvijeste skrivene emocije i da se osjeti potpuna prisutnost. Ove vježbe su poveznica između tijela, uma i duha, ali i putovanje ka potpunom blagostanju.

Jedinstvenost ovog plesnog programa leži u njegovom fokusu na balansiran trening nižeg do srednjeg intenziteta. Dok većina fitness programa naglašava visok tempo i intenzitet, DANCE RELAX prepoznaje važnost nježnosti i pažnje prema tijelu. Ovaj program nije fizičko opterećenje, već nježna obnova tijela, uma i duha. Kombinujući najljepše plesne korake latinoameričkih plesova, baleta, scenskog pokreta, kabarea, sa tehnikama disanja, modelima art terapije, opuštanja, dolazimo do harmonije, koja nam je svima potrebna.

DANCE RELAX nije samo plesni program, nego i poziv da se osjeti radost kroz pokret, da se probudi gracioznost, ženstvenost i da se stvori duboko povezivanje sa samom sobom. Ako si ikada maštala o treningu koji osim fizičke aktivnosti, pruža i duhovno zadovoljstvo, ali i odmor, ovaj program je stvoren za tebe. Otkrij kako ples može obogatiti tvoj život i donijeti ti unutrašnji mir. DANCE RELAX je više od plesnog programa, to je korak ka uravnoteženijem, zdravijem i srećnijem životu.