Skip to content

Urbhanize

Casovi plesnog fitnesa Urbhanize Banja Luka

Urbhanize je plesni fitnes za one koji vole programe jačeg intenziteta. Ova vrsta vježbanja će ti pomoći da se osjećaš zdravije i sretnije dok te trener motiviše i vodi kroz korake uz ritmičnu muziku i energične pokrete.

Istok i Zapad, spojeni su u savršen cardio trening, od tradicionalne bhangra-e, do modernih jazz funk, street funk i hip hop ritmova, a svemu tome, dodane su vježbe toninga, za zatezanje mišića. Pomoći će ti da izgradiš izdržljivost i poboljšaš kondiciju dok uživaš u plesu.

Ako želiš da osvježiš svoju trening rutinu i dobro se zabaviš, probaj Urbhanize. On pruža mogućnost da svoj talenat pokažeš pred publikom, kroz javne nastupe i takmičenja, ali takođe, možeš izabrati i samo rekreaciju. 

Ovaj program je svojevrsni kulturološki ringišpil i putovanje kroz vrijeme, a koreografije plešemo, inspirisane su  nekim od najvećih svjetskih plesnih koreografa i MTV stilova.

Sa svojom jedinstvenom kombinacijom urbanog plesa, aerobika i fitnes treninga, Urbhanize nudi zabavnu i izazovnu vježbu koja će ti podići nivo energije i učiniti te spremnom da preuzmeš svijet.

Urbhanize možeš trenirati 2 ili 3 puta sedmično. 

Oprema za trening: udobna sportska odjeća i obuća, peškirić, flašica vode

Urbhanize nastup Banja Luka festival Avartura

Više o programu Urbhanize

Urbhanize je fitness program koji kombinuje elemente urbanog plesa, aerobika i fitness treninga kako bi stvorio zabavnu i dinamičnu rutinu. Dizajniran je da pruži trening za cijelo tijelo s fokusom na poboljšanje kardiovaskularnog zdravlja, snage, fleksibilnosti i ravnoteže. Program koristi energičnu muziku i koreografirane plesne pokrete kako bi stvorio zabavno i izazovno iskustvo vježbanja.

Urbhanize program je zamisao grupe fitness entuzijasta i plesnih profesionalaca koji su željeli stvoriti nov i inovativan način da postanu fit i zabave se istovremeno. Program je prvi put pokrenut u Evropi i od tada se proširio na druge dijelove svijeta, uključujući Sjedinjene Američke Države, Kanadu i Australiju.

Jedna od glavnih karakteristika programa Urbhanize je njegov fokus na urbane stilove plesa. Program crpi inspiraciju iz raznih plesnih stilova, uključujući hip-hop, street dance i druge urbane plesne forme. Ovi plesni pokreti su kombinovani sa aerobikom i fitness treningom kako bi se stvorio trening koji je i izazovan i zabavan.

Još jedan važan aspekt programa Urbhanize je njegova pristupačnost. Program je osmišljen tako da bude pogodan za ljude svih uzrasta i nivoa kondicije, od početnika do iskusnih sportista. Program nudi niz modifikacija i varijacija koje se mogu prilagoditi individualnim potrebama i fitness ciljevima.


Urbhanize ekipa na TV gostovanju u Banjaluci
Urbhanize ekipa osvojila zlatnu medalju
Urbhanize BLOK Banja Luka nastup