Skip to content

Family Fitness

family fitness Banja Luka BLOK

Želite da se pokrenete i potrebna vam je neka vrsta rekreacije? Razmišljate o idealnoj fizičkoj aktivnosti za svoje dijete? Voljeli biste da kvalitetnije provodite vrijeme sa svojom porodicom?

Ovaj program u Plesnom klubu BLOK, pod nazivom Family Fitness, kreiran je kao koncept treninga koji podrazumijeva vježbe prilagođene svim uzrastima, kao i interaktivne vježbe u parovima i grupama.

Sada možete trenirati zajedno. Mama i kćerka, sestre i tetka, tata i sin, ili prijatelji koje smatrate porodicom. 

Provedite vrijeme sa najdražim ljudima kvalitetno i zdravo, a uz to se dobro zabavite. 

Vaš “family team” može da čini od 3 do 8 članova, a koncept treninga kreira i prati naš “coach team”, koji vam je na raspolaganju za sva dodatna pitanja i informacije.

Naši treneri pratiće napredak vašeg tima, bodriti vas, savjetovati, podijeliti sva stečena znanja i vještine, ali i kreirati zanimljive igrice, izazove i takmičenja, kako bi svi članovi bili motivisani i zadovoljni postignutim rezultatima.

rekreacija za cijelu porodicu BLOK

Više o programu Family Fitness

Family Fitness je namijenjen prvenstveno višečlanim porodicama koje žele provoditi vrijeme zajedno na najbolji mogući način, kroz aktivnosti koje su korisne za njihovo tijelo i duh.

Ovo je idealna opcija za porodice koje traže rekreaciju i dodatne aktivnosti, ali nemaju vremena za pojedinačne treninge svakog člana ili im ne odgovaraju redovni termini grupnih treninga.

Ovaj program je takođe namijenjen porodicama koje žele nove izazove i zabavu, kao i osjećaj ličnog i kolektivnog napretka. Family Fitness je odličan izbor za porodice koje već treniraju, ali žele dodatnu aktivnost ili rekreaciju.

Program je posebno prilagođen za sve uzraste i sposobnosti, tako da svaki član porodice može učestvovati u aktivnostima i uživati u porodičnom druženju.

Uz Family Fitness porodice će provoditi više vremena zajedno, učeći nove stvari i ostvarujući zajedničke ciljeve. Ovo je savršen način da se jača porodična povezanost, dok se istovremeno poboljšava fizičko zdravlje i kondicija.

Koncept treninga programa Family Fitness zasniva se na stvaranju “family team”-a, nakon čega se svakom timu dodjeljuje vlastiti trenerski tim. Ovaj tim radi zajedno sa vama kako bi kreirali plan treninga na sedmičnom i mjesečnom nivou i definisali vaše ciljeve, te prilagodili treninge prema njima.

Treninzi se mogu održavati u različitim okruženjima, u zavisnosti od vašeg izbora – u našoj sali, teretani, prirodi ili online, u udobnosti vašeg doma. Cilj programa je da se tokom jednog treninga aktiviraju sve grupe mišića, a obuhvataju vježbe snage, izdržljivosti, kardio, kao i vježbe koje podstiču koncentraciju, balans i ritam.

Kroz igru, zabavu i vježbanje, svaki trening ima za cilj da motiviše polaznike da postanu najbolja verzija sebe.

Takođe, Family Fitness program mogu pohađati i članovi koji nisu dio vaše porodice, ali ih smatrate članovima porodice.

Ovo je savršen program za porodice koje žele da provedu vrijeme zajedno i poboljšaju svoje fizičko zdravlje. Trenerski tim prati napredak vašeg tima i zajedno s vama kreira optimalan modalitet treninga koji će vam pomoći da ostvarite vaše ciljeve. Izaberi Family Fitness i postanite tim koji zajedno ostvaruje svoje snove.


Porodica vježba zajedno
Family fitness program, vjezbe za porodicu
porodično vježbanje i rekreacija