Skip to content

Plesne radionice

Plesne radionice su sjajan način da se izrazite kroz ples, upoznate nove ljude i dobro se zabavite! 

U Plesnom klubu BLOK, nudimo vanredni program plesnih radionica, koje se održavaju jednom ili više puta mjesečno.

Ove radionice su uglavnom namijenjene početnicima, ali i svima koji žele da prošire svoje znanje i vještine u plesu.

U zavisnosti od vrste plesa i konceptu radionice, možete se prijaviti individualno, u paru ili u grupi. Ovo je sjajna prilika da u kratkom vremenskom periodu savladate osnovne korake i tehniku plesa koji se izučava. Intenzivan pristup radionice fokusira se na sve aspekte koji čine taj ples: ritam, tempo, temperament, karakter, senzibilitet, ukrasi, partnerski odnos, vođenje i praćenje.

Naši instruktori su iskusni plesači i pedagozi koji će vam pružiti sve potrebne savjete, usmjeriti vašu pažnju na ispravnu tehniku i pokazati vam kako da se zabavite dok plešete.

Uz njihovu pomoć, brzo ćete savladati osnovne korake i postati samouvjereni plesači.

Ako želite da probate nešto novo, upoznate nove ljude i razvijete svoju strast prema plesu, pridružite se našim plesnim radionicama.

Vidimo se na plesnom podijumu!

Više o plesnim radionicama

Plesne radionice su tematske i tu se zaista detaljno fokusiramo na ples koji izučavamo, kao i na sve što on donosi, a što možda nemate priliku da tako posvećeno obuhvatite tokom redovnih treninga. 

Ako ste prezauzeti i niste u mogućnosti da redovno pohađate neki od naših programa, da dolazite na treninge dva, tri ili više puta sedmično, plesne radionice su sjajan način da bar jednom u mjesec dana uživate u magiji plesa i opustite se uz zavodljive ritmove, provedete nekoliko sati u dimenziji sreće, ljubavi i životne radosti.

Vrlo često, nakon plesnih radionica, organizujemo i plesne žurke, tako da sve ono što ste naučili na radionici, možete da pokažete na sceni, da se zabavite i opustite, upoznate nove prijatelje i uživate u ljepoti plesa.