Skip to content

Koncert BLOK-a 22. juna

Godišnji koncert Plesnog kluba BLOK održaće se u četvrtak, 22. juna, sa početkom u 20 časova u Dječijem pozorištu Republike Srpske.

“Dočekajte prvi dan ljeta plesnim koncertom za pamćenje.” – poručili su iz organizacionog tima i pozvali sve Banjalučane da uživaju u raskošnom programu. “Publika će imati priliku da pogleda najbolje koreografije koje smo postavili u posljednjih godinu dana i koje su izvedene i višestruko nagrađene na brojnim međunarodnim takmičenjima i plesnim festivalima. Latino, moderni balet, hip hop, street, show, lyrical, dance fitness, MTV, samo su neki od plesnih stilova koji su na programu ovog koncerta, a učestvovaće više od 150 plesača svih uzrasnih kategorija.” – navode iz Plesnog kluba BLOK.

Koreografije koje će biti izvedene u okviru godišnjeg koncerta Plesnog kluba BLOK potpisuju Svetlana Vidić, Aleksandra Pilipović, Natalija Ninić, Neda Uletilović, Ivan Kanjuga i Jelena Stojaković. Ulaznice će biti dostupne dan prije i na dan koncerta na biletarnici Dječijeg pozorišta Republike Srpske.