Skip to content

Ples za maturante

Matursko veče je poseban događaj u životu svakog mladog čovjeka, a ples na maturi je uspomena na magiju mladosti jedne generacije. Zato smo odlučili da i ove godine organizujemo obuku za sve naše maturante, bilo da žele da se oslobode, opušteno đuskaju u omiljenim ritmovima ili da pripreme koreografiju koja će zadiviti sve prisutne. Znati plesati je i stvar opšte kulture, tako da je ovo ujedno prilika da se upoznaju sa osnovnim koracima najpopularnijih plesova, jer će im to svakako biti korisno i u budućnosti.

Koje plesove učimo?

Na plesnoj edukaciji za maturante, upoznajemo se sa engleskim i bečkim valcerom, salsom, bachatom, a takođe i drugim bržim plesovima, koji nisu primarno parovni, nego se mogu plesati individualno ili u grupi.

Takođe, učimo kretanje u prostoru, razvijajući sluh i osjećaj za ritam, usavršavajući pravilno držanje tijela, disanje, što je veoma važno za zdrav odnos prema životu generalno. Scenski pokret kao takav, neizostavan je dio ove obuke, a donosi dosta mogućnosti, posebno za one koji će izabrati javni posao i scenu ili im buduća profesija podrazumijeva pojavljivanje na različitim svečanostima i događajima na kojima treba da zablistaju u punom sjaju. Kroz sve to, mladi ljudi koji prolaze ovu edukaciju, stiču samopouzdanje, sigurnost i stabilnost, opušteniji su i bolje komuniciraju sa svojim vršnjacima, prijateljima, profesorima, porodicom, ali i sami sa sobom.

Otvoreni smo i za specifične zahtjeve svih maturanata koji žele da nauče neki poseban ples ili usavrše tehniku, balans ili bilo koji drugi segment na kojem žele da rade, kako bi to veče zaista pretvorili u nezaboravnu uspomenu.

maturanti plesu

Kada su edukacije?

Jednodnevne edukacije maturanata za njihovo najljepše veče, biće organizovane svake subote i nedjelje, sve do 10. juna.

Osnovna edukacija traje 2 sata, a moguće je izabrati više termina, kako biste unaprijedili svoje vještine i spremno dočekali dan u kojem treba samo da uživate.

Kako se prijaviti?

Prijaviti se možete individualno, u paru, u manjoj grupi (do 10) ili u većoj grupi (do 30).

Ako se prijavljujete putem forme za upis na našem sajtu, izaberite opciju “PLESNE RADIONICE”, te u napomeni ispod upišite PLES ZA MATURANTE i nakon prijave, naš trenerski tim će vas kontaktirati i dogovoriti termin koji vama odgovara. Sve informacije o ovom programu možete saznati i putem telefona 066957676 (Viber).

Zablistajte na plesnom podijumu kao pravi profesionalci i budite najbolji primjer svojoj generaciji.

Ako ne želite znati plesati samo za matursko veče, nego uvijek i u svakoj prilici, priključite se nekom od naših redovnih plesnih programa za odrasle, kao što su Latino Fitness, Urbhanize, Latinoamerički i standardni plesovi i drugi.