Skip to content

Plesači BLOK-a se takmiče u Sarajevu

Više od 60 takmičara Plesnog kluba BLOK, sljedećeg vikenda, predstaviće se na međunarodnom plesnom takmičenju Inter Dance Fest, koje će biti održano od 21. do 24. marta u Sarajevu.

20 novih koreografija modernog baleta i hip hop – a, biće premijerno izvedeno, a u toku su i posljednje pripreme za odlazak na ovaj veliki turnir.

“Stiglo nam je proljeće, sa njim se bude i novi izazovi, a nadamo se i nove pobjede. Pripreme traju nekoliko mjeseci, naši plesači vrijedno rade i vježbaju, a za nove koreografije smo sašili i nove kostime.” – saopšteno je iz Plesnog kluba BLOK.

Koreografije hip hop – a potpisuju Aleksandra Pilipović i Svetlana Vidić, a modernog baleta Natalija Ninić i Neda Uletilović.

“U ovoj godini slavimo deceniju rada i iskreno vjerujemo da ćemo i nju obilježiti zlatom.” – dodala je Jelena Stojaković, predsjednica Plesnog kluba BLOK.

Ona je pozvala sve zainteresovane da se pridruže ovoj velikoj plesnoj porodici, koja već godinama čuva i njeguje ljubav prema plesu kao umjetnosti, ali i sportu.

Podsjećamo, za ovih 10 godina, članovi Plesnog kluba BLOK ostvarili su više od 190 zlata, a jedan od najvećih uspjeha je svakako pobjeda na Svjetskom prvenstvu u Italiji, 2018. godine.