Skip to content

Plesni horoskop – Ovan

Kao Ovan, vi ste po prirodi puni energije i strasti, što se takođe može odraziti u vašem plesu. Vaša spontanost i hrabrost često vam omogućavaju da uđete u bilo koji plesni stil bez puno razmišljanja. Iako vam je prirodno da dominirate, budite oprezni da ne preuzmete potpuno vođstvo i da pružite partneru priliku da izrazi svoju kreativnost.

Kada je u pitanju ples, Ovnovi su skloni izazovnim i ritmičkim plesovima, poput salse i tanga. Takođe, vole i brže plesove kao što su hip-hop i break dance, jer im daju priliku da iskažu svoju energiju i pokažu svoju snagu. Uz to, ne bi trebalo ignorisati i klasične plesove, poput valcera ili foxtrota, koji bi mogli učiniti da se osjećate veoma elegantno i privlačno.

Na kraju, važno je da ne zaboravite na osnovne elemente plesa, poput ritma i ravnoteže. Ovan često ima tendenciju da se previše fokusira na brzinu i snagu, pa bi trebalo obratiti posebnu pažnju na tehnike, koje će pomoći da ples bude još uvjerljiviji i elegantniji. Sve u svemu, ples je izvrsna prilika da izrazite svoju unutrašnju vatru i strast, i uživate u tome da se pokažete u najboljem svjetlu.