Skip to content

Radionica Salsa plesa u Blok-u

Ovog maja, za vas smo spremili pikantnu plesnu poslasticu, pravu kubansku avanturu.

Naime, riječ je o Salsa radionici, koja će biti održana u subotu, 20.5., sa početkom u 20 časova. Svi koji žele da nauče nešto novo, provedu 90 minuta na zabavan i edukativan način, dobrodošli su. Plesno iskustvo od prijavljenih učesnika se ne očekuje, jer je u pitanju radionica za početnike, ali svakako da je poželjno ako ste već plesali, bilo da su u pitanju latinoamerički ili drugi stilovi.

O ovom plesu smo dosta pisali, a s obzirom na to da je trenutno jedan od najpopularnijih u svijetu, ovdje možete pronaći više o Salsi. Takođe, ako se prvi put susrećete sa Salsom, za vas smo pripremili i korisne savjete za početnike u Salsi.

Prijaviti se možete individualno, u paru ili u grupi, a koncept radionice je kreiran da u svakome od vas probudi vaše plesno biće i otkrije plesača u vama. Ovako je to izgledalo prošlog puta:

Radionica salse u BLOKu Banja Luka
Radionica plesa Salsa u Plesnom klubu BLOK Banja Luka

Bilo da su to drugarice sa fitness – a, koje žele novi izazov, dame koje subotu veče posvećuju sebi, parovi koji kvalitetno provode vrijeme, prijatelji ili kolege kojima je ovo sjajan team building ili jednostavno imate želju da se na sat i po posvetite sebi i naučite nove plesne korake, ova radionica će sigurno razvedriti naša neba i donijeti senzibilitet razigrane, šarene Kube.

Dodatne informacije možete dobiti putem telefona 066957676 (WhatsApp), a prijaviti se putem linka za upis. U formularu izaberite opciju PLESNE RADIONICE, a u napomeni, ako želite, možete nam pisati da li je ovo vaš prvi susret sa Salsom ili ste možda već bili na nekoj od naših radionica.

Dress code je casual/sport/elegant, a na radionicu možete ponijeti i flašicu vode, za osvježenje.

Čekamo vas. Vamos a bailar!